Antena Meniu Search
x

Meseria de dog-sitter, la mare căutare de români. Cât poți câștiga dacă plimbi un câine

Să câştigi bani doar cu o plimbare în parc nu e doar un vis. Cei care iubesc animalele au făcut din asta o meserie. Clienţii nu sunt deloc puţini.

Vezi și

Să câştigi bani doar cu o plimbare în parc nu e doar un vis. Cei care iubesc animalele au făcut din asta o meserie. Clienţii nu sunt deloc puţini. Sunt cei care muncesc şi 12 ore pe zi, dispuşi să plătească şi câteva sutele de lei. Doar ca prietenul lor cel mai bun să fie relaxat şi răsfăţat şi să nu stea singur în casă. 

Al doilea stăpân este şi prietenul care la nevoie se cunoaşte. Alexandru Ionescu este student la medicină veterinară şi îmbină dragostea pentru animale cu dorinţa de a obţine un venit în plus. Iar Alex îşi ia munca în serios. Ajunge mereu la ora stabilită, preia animalul de companie cu maşina personală, apoi se plimbă cu el în parc. Câştigă şi 400 de lei, pe lună, pentru un singur câine. Tânărul student are deja trei clienţi.

În străinătate, să plimbi câini a devenit o meserie. De pildă, în Londra se câştigă şi peste 2000 de lire sterline într-o lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Meseria de dog-sitter, la mare căutare de români. Cât poți câștiga dacă plimbi un câine