Antena Meniu Search
x

Metode de slăbit care nu implică stres

Înnebunite să slăbească rapid şi uşor, femeile devin de cele mai multe ori victimele depresiei. Din acest motiv o publicaţie americană a dezvăluit câteva secrete destinate femeilor care vor să scape de kilogramele în plus fără a se stresa o secundă.

Vezi și

Înnebunite să slăbească rapid şi uşor, femeile devin de cele mai multe ori victimele depresiei. Urmează regimuri alimentare stricte, frecventează sălile de sport şi uită să se relaxaze. Din acest motiv o publicaţie americană a dezvăluit câteva secrete destinate femeilor care vor să scape de kilogramele în plus fără a se stresa o secundă.

Nutriţioniştii din Statele Unite ne îndeamnă să renunţăm la gustările dintre mese şi să le înlocuim cu activităţi distractive, care ne iau gândul de la alimente. Spre exemplu, în loc să mâncăm o prăjitură, mai bine citim o revistă sau ne jucăm pe calculator. În esenţă, orice activitate care nu implică dulciuri este binevenită.

Un alt secret pe care ni-l dezvăluie experţii este să ascultăm cât mai multă muzică. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Cornell, anumite melodii cresc nivelul de dopamină din creier, un hormon responsabil cu sentimentul de fericire. Iar dacă se simt fericiţi, oamenii nu mai simt nevoia să mănânce atât de mult.

Surprinzător, şi culorile pot diminua apetitul unei persoane. În special nunaţele de albastru, gri şi negru care reduc anxietatea şi stresul. Experţii ne recomandă, aşadar, să ne uităm la filme alb negru şi să ne îmbrăcăm în culori închise dacă ne dorim să scăpăm de kilogramele în plus.

Lumânările parfumate contribuie şi ele la diminuarea apetitului. În special aromele de lavandă şi vanilie care ne reduc pofta de mâncare. În paralel, aromele de portocale şi, în general citrice, ne dau energie şi ne ajută să ne concentrăm la regulile dietei. Nopţile romantice, însoţite de lumânări parfumate, sunt aşadar soluţia ideală pentru o siluetă perfectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Metode de slăbit care nu implică stres