Antena Meniu Search
x

Metroul din Drumul Taberei, gata până la finalul lui 2019, spune Ministrul Transporturilor

Epopeea metroului din Drumul Taberei continuă cu noi promisiuni. Până la finalul anului, noua magistrală ar trebui să fie gata, a spus ministrul Transporturilor. Şi contractul pentru sistemul de automatizare, care a ţinut lucrările pe loc mai bine de un an, ar uma să fie semnat săptămâna viitoare.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 22:42

Vezi și

Epopeea metroului din Drumul Taberei continuă cu noi promisiuni. Până la finalul anului, noua magistrală ar trebui să fie gata, a spus ministrul Transporturilor în cadrul unei noi vizite pe eternul şantier. Şi contractul pentru sistemul de automatizare, care a ţinut lucrările pe loc mai bine de un an, ar uma să fie semnat săptămâna viitoare, susţine Răzvan Cuc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cuc a precizat că "contractul de automatizare va fi semnat în cursul săptămânii următoare. Domnul director şi-a pus mandatul la bătaie că va termina acest obiectiv". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Metroul din Drumul Taberei, gata până la finalul lui 2019, spune Ministrul Transporturilor