Antena Meniu Search
x

Primii antreprenori de ocazie si-au facut aparitia pe litoral

Vanzatorii de sezon nu au vacanta. Turistii adunati pe litoral sunt, pentru ei, clienti care abia asteapta sa arunce banii pe prostii. Trebuie convinsi, insa. Asa ca porumbul fiert se vinde cu rime, iar poza cu maimuta e acum plimbarea cu ponei.

Vezi și

Ghicitoarele nu au costum de baie. Dar au carti si talent in magie si nu se tem sa le folseasca chiar pe plaja. Trucul lor preferat implica bani, care dispar.

Femeia face parte dintr-un grup select de antreprenori de sezon, care iau plajele cu asalt in fiecare vara. Printre ei, si Gica Mondialul, vanzatorul de porumb.

"Ia porumbu si coceanu ca Monica Columbeanu. Hai, mananca de la mine, ca-i Viagra pentru tine, ca sa-ti mearga treaba bine", asa ncearca Gica sa-si vanda marfa. Ai spune ca e un poet innascut. Isi serveste fiecare client cu un porumb fiert si cu o rima personalizata.

Micii intreprinzatori stiu sa ii atraga si pe copii. Au adus ponei pe care ii plimba, pe plaja, in vazul tuturor.

Daca unii vor sa se joace de-a Radu Mazare cu zmeul pe cer, il pot inchiria. Femeia care face bani din asta nu e prea vorbareata, in fata camerei.

Vechiul fotograf al plajei s-a modernizat. Inainte striga "colorata maine-i gata". Acum, are camera digitala si da poza pe loc.

In varf de sezon, vor aparea si vanzatorii de namol sau de gogosi. Asta desi comertul ambulant pe plaja este ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Primii antreprenori de ocazie si-au facut aparitia pe litoral