Antena Meniu Search
x

Observator Special: Mielul camerunez, ultima fita de Paste

O varianta care nu are acel miros specific, nici colesterol si nici macar gust de miel. Alternativa poarta numele de miel camerunez si este cea mai noua gaselnita in materie de mancare sanatoasa. La noi, este crescut intr-o ferma din Prahova.

Vezi și

Ferma animalelor exotice. Varianta primavara-vara 2013. Locul, o mica ferma de langa Floresti, judetul Prahova. Ce o face speciala si diferita fata de atatea ferma dintr-o Romanie predominant agricola? In primul rand, pe imasul de aici nu vezi copita de animal romanesc. Toate exemplarele crescute aici sunt exotice.

Dar nu faptul ca stramosii lor se trag din savana africana sau din tundra siberiana le face speciale, ci proprietatile benefice pe care le are carnea lor. In capul listei, oaia cameruneza. Seamana mai degraba cu o capra decat cu o oaie.

O alta varianta pentru masa de Paste este uriasul de Transilvania, un iepure

Mandria fermei unde se cresc miei camerunezi este faptul ca poate garanta ca animalele pe care le vinde sunt crescute ca la carte. Fie ca e vorba de capra din Alpii Francezi, fie ca e iepure californian, fie ca e strut african, toate sunt hranite 100% eco.

Oile cameruneze nu sunt deloc pretentioase, iar preturile sunt si ele destul de atractive. Cateodata, chiar mai mici decat cele ale mielilor clasici. Un astfel de miel poate costa 400 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Mielul camerunez, ultima fita de Paste