Antena Meniu Search
x

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49! Un tânăr din Harghita e mai bogat cu două milioane de euro

Cel mai norocos român al anului este milionar. A câştigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste două milioane de euro. O variantă simplă, pentru care a plătit doar 7 lei şi 30 de bani, i-a schimbat viaţa.

Vezi și

Cel mai norocos român al anului este milionar. A câştigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste două milioane de euro. O variantă simplă, pentru care a plătit doar 7 lei şi 30 de bani, i-a schimbat viaţa. Exemplul lui este motiv de mândrie pentru localnici care spun că vor juca serios la Loto, de acum înainte.

Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Topliţa. Câştigătorul, un tânăr de aproximativ 35 de ani, care a completat o variantă simplă, a avut şocul vieţii lui când a mers să verifice numerele.

Este cel de-al patrulea mare premiu câştigat anul acesta la Loto 6/49, dar şi cel mai mare câştig pe 2018. Ultimul premiu, din aprilie, a fost de peste 1,3 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49! Un tânăr din Harghita e mai bogat cu două milioane de euro