Antena Meniu Search
x

Milionarul braşovean acuzat că şi-a sugrumat bunica, scos din arest şi internat într-o clinică de psihiatrie

Dan Cămârzan, milionarul brașovean care şi-a ucis bunica, a ieşit din arest. El a fost internat într-o clinică de psihiatrie, în urma unei expertize psihiatrice, care arată că acesta nu se afla în deplinătatea facultăților mintale atunci când a comis crima.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.09.2019, 10:54

- Facebook Live

Dan Cămârzan, milionarul brașovean acuzat că şi-a ucis bunica, a ieşit din arest. El a fost internat într-o clinică de psihiatrie, în urma unei expertize psihiatrice, care arată că acesta nu se afla în deplinătatea facultăților mintale atunci când a comis crima.

Decizia de internare luată de procurori ar fi una neobișnuită, în condițiile în care, de cele mai multe ori aceștia se opun măsurii de eliberare din arest a inculpaților, scrie newsbv.ro.

Milionarul din Braşov care şi-ar fi sugrumat bunica a ieşit din arest

Dan Cămârzan, milionarul din Braşov care a şocat opinia publică după ce a fost acuzat că şi-a sugrumat bunica de 93 de ani, într-un acces de furie, a fost scos din arest şi internat într-o clinică de psihiatrie.

La audieri, în faţa instanţei, Dan Cămârzan a făcut mai multe declaraţii halucinante şi chiar a fost dat afară de judecători pentru că ţipa şi manifesta incontrolabil.

În 2010, Cămârzan era deja în topul Forbes cu o avere de 29 de milioane de euro din afaceri imobiliare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Milionarul braşovean acuzat că şi-a sugrumat bunica, scos din arest şi internat într-o clinică de psihiatrie