Antena Meniu Search
x

Ministrul Transporturilor a anunţat câţi km de autostradă vor fi terminaţi în România în 2018

Câţi kilometri de autostradă vor fi gata anul acesta? Câţi vor fi terminaţi. Este răspunsul dat de Ministrul Transporturilor, Lucian Şova.

Vezi și

Câţi kilometri de autostradă vor fi gata anul acesta? Câţi vor fi terminaţi. Este răspunsul dat de Ministrul Transporturilor, Lucian Şova. Asta după ce premierul Viorica Dăncilă a promis acum o lună că până în 2020 vom circula pe 350 de noi kilometri de autostradă.

Este răspunsul halucianant dat de un ministru, milioanelor de şoferi care plătesc sute de milioane de euro doar pe roviniete, în fiecare an. Şi care aşteaptă de decenii să circule pe drumuri decente. Acelaşi răspuns primim şi despre stadiul lucrărilor pe centura de Sud a Capitalei. 

Nici despre Centura de Nord, inaugurată de fostul ministrul Răzvan Cuc, dar care este încă în şantier, noul şef de la Transporturi nu are prea multe explicaţii. 

Se lucrează extrem de lent pe toate proiectele de infrastructură rutieră. De 5-7 sau chiar de peste 10 ani, sunt în şantier tronsoanele de autostradă Sebeş-Turda, Lugoj-Deva, autostrada Transilvania sau chiar Bucureşti-Ploieşti. Aşteptăm încă cei aproximativ 200 de kilometri pe care toţi miniştrii îi promit de la un mandat la altul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ministrul Transporturilor a anunţat câţi km de autostradă vor fi terminaţi în România în 2018