Antena Meniu Search
x

Minunea din rapa mortii! O femeie din Arges a iesit din coma si si-a spus numele

Soarta a fost cu doua taisuri pentru una dintre victimele tragediei din Muntenegru. Toti, de la rude la autoritati, credeau ca si ea si sotul ei, au murit in vacanta devenita cosmar. Dar azi, ea a deschis ochii, a iesit din coma si si-a spus numele: Maria Dervis

Vezi și

Traieste, va ajunge in curand acasa, unde insa isi va inmormanta jumatatea.

Toata suflarea satului s-a adunat in biserica din Valea Brazilor. Un lacas sfant ridicat pentru oamenii locului de Nicolae Derves, omul de afaceri mort in tragedia din Muntenegru. "Acolo l-a chemat cineva. Prin cate curbe a trecut prin viata lui, dar curba asta i-a fost fatala", a povestit fratele victimei.

La 64 de ani se hotarase sa petreaca mai mult timp cu sotia lui, calatorind prin lume. Dupa o viata in care s-a dedicat afacerilor, bisericii si semenilor. Iar oamenii i-au intors ajutorul prin rugaciune. Dimineata s-a intamplat minunea. O minune care a salvat-o pe Maria, sotia omului de afaceri. "Este o bucurie foarte mare, o veste extraordinara. Dumnezeu asculta rugaciunile noastre ale tuturor", a spus Eduard Ivascu, preot.

Femeia traieste, dar va regreta probabil toata viata ca nu si-a lasat sotul sa decida destinatia de vacanta. "Discutau sa mearga in concediu in Spania, cu avionul, ca e mai comod, dar sotia dansului a insistat sa mearga in aceasta excursie", a povestit Nicolae Diaconu, primar Curtea de Arges.

O zi mai tarziu, el a pierit in prapastia mortii din Muntenegru. Ea a luptat pentru viata pe un pat de spital din Podgorica. Alaturi de alti 29 de supravietuitori.

O zi numele ei a fost trecut pe lista mortilor. Pana azi dimineata cand a putut sa-si strige numele si dreptul la viata. Dupa doua nopti de cosmar, Maria Dervis ajunge in grija medicilor de la Spitalul Bagdasar din Bucuresti. Sotul ei vine si el acasa - dar in sicriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Minunea din rapa mortii! O femeie din Arges a iesit din coma si si-a spus numele