Antena Meniu Search
x

Mirabela Dauer a îngheţat în propria casă. Comuna Chiajna a rămas fără curent

Mirabela Dauer a îngheţat în propria casă. Asta după ce, o pană a lăsat comuna Chiajna fără curent. Prin urmare şi fără apă caldă, dar şi fără căldură.

Vezi și

Ore în şir artista a sunat la reprezentanţii companiei de electricitate, dar fără răspuns. Abia după ce şi-a făcut publică supărarea, spune ea, problema s-a remediat.

Revoltată, cântăreaţa spune că a îngheţat în propria casă. Cu temperaturi ca afară. Asta, după ce, în comuna Chiajna unde locuieşte artista, a fost oprit curentul ore în şir.

Şi nu este singurul caz. Zeci de case din această zonă au rămas fără curent. Ca să poată să treacă peste noaptea friguroasă, localnicii au trebuit să fie inventivi. Localnicii spun că au sunat de zeci de ori la reprezentanţii companiei , dar degeaba.

Şi nu este prima dată când se confruntă cu astfel de probleme. Reprezentanţii companiei spun, însă, că au anunţat în repetate rânduri că au existat probleme cu alimentarea energiei electrice în mai multe localităţi, din cauza viscolului foarte puternic, dar şi a zăpezii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Mirabela Dauer a îngheţat în propria casă. Comuna Chiajna a rămas fără curent