Antena Meniu Search
x

Misiune SPECIALĂ! Un câine a fost salvat de pompieri după ce a rămas blocat pe pilonul unui pod CFR peste Siret (VIDEO)

Pompierii au intervenit pentru salvarea unui câine rămas blocat pe un pilon al unui pod CFR din albia râului Siret, în localitatea Suraia, judeţul Vrancea.

Pompierii au intervenit pentru salvarea unui câine rămas blocat pe un pilon al unui pod CFR din albia râului Siret, în localitatea Suraia, judeţul Vrancea.

Un pescar a anunţat pompierii, duminică după-amiază, că un câine este blocat pe un pilon al unui pod CFR din râul Siret, existând pericolul ca animalul să se înece.

La faţa locului au ajuns mai mulţi pompieri, unul dintre ei coborând de pe pod pe pilon cu o sfoară. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unui câine aflat pe un pilon al podului CFR din localitatea Suraia. Un pescar a văzut animalul şi a sunat la 112. Pompierii de la ISU Vrancea au intervenit pentru salvarea căţelului, care a fost adus în siguranţă pe pod“, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru.

Sursa: News.ro, YouTube - Monitorul Vrancea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Misiune SPECIALĂ! Un câine a fost salvat de pompieri după ce a rămas blocat pe pilonul unui pod CFR peste Siret (VIDEO)