Antena Meniu Search
x

Copil de cinci ani, din Suceava, salvat MIRACULOS de CĂŢELUL său, care i-a ţinut de cald toată noaptea, în câmp

Caz incredibil la Suceava. Un copil de nici 5 anișori, s-a pierdut în cursul zilei de ieri și a petrecut noaptea pe câmp, cu un câine în brațe.

Caz incredibil la Suceava. Un copil de nici 5 anișori, s-a pierdut în cursul zilei de ieri și a petrecut noaptea pe câmp, cu un câine în brațe.

Copilul a fost găsit la primele ore ale dimineții și a ajuns la Spitalul județean Suceava, unde din fericire este în afara oricărui pericol.

Florin se juca în jurul casei cu un cățel. Era aproximativ ora 15.00 când a fost văzut ultima oară. Locuiește în Zaharești - com.Stroiești, cu bunica sa. Se juca pe câmp, dar dintr-o dată a dispărut. Vecinii și rudele au început să-l caute, însă în zadar: micuțul parcă intrase în pământ.

În jurul orei 19.00 au sunat la 112, iar peste 120 de polițiști au început să-l caute. Au folosit câini de urmă și aparate de termoviziune, însă în zadar.

Dimineață, în jurul orei 8.00, un cioban de la o stână situată la cca 10 km distanță, a auzit câinii lătrând. Când s-a uitat, a văzut copilul în apropierea stânii. A sunat la 112, iar copilul a fost preluat de o ambulanță. Era ud, iar temperatura corpului scăzuse la 34 de grade Celsius, aproape de hipotermie.

Un miracol, spun salvatorii, deoarece noaptea trecută temperaturile au fost de 0 grade și posibil și negative. Se pare că băiețelul a dormit pe câmp cu cățelul în brațe.

Copilul va rămâne acum internat la Spitalul Județean pentru a fi sub supraveghere. Bunica copilului își face acum cruce și mulțumește cerului că micuțul a scăpat cu viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copil de cinci ani, din Suceava, salvat MIRACULOS de CĂŢELUL său, care i-a ţinut de cald toată noaptea, în câmp