Antena Meniu Search
x

Moarte misterioara intr-un apartament din Targoviste! O femeie de 52 de ani a fost gasita legata de maini si cu doua pungi pe cap

Locatarii unui bloc din Targoviste au facut noapte alba, dupa ce o vecina a lor a fost gasita moarta in casa. Femeia de 52 de ani era cazuta in dormitor, legata la maini si cu doua pungi pe cap. Alarma a fost data de sora ei, speriata ca femeia nu mai raspunde la telefon. Usa locuintei era incuiata pe dinauntru, insa nimeni nu stie, inca, daca a fost vorba de o sinucidere sau daca anchetatorii au de-a face cu o crima.

Vezi și

"Credeti ca este vorba de sinucidere sau de altceva?” E o intrebare cu doua necunoscute la care nimeni nu poate sa dea un raspuns momentan. Cu atat mai putin rudele mute de durere. Sora femeii a cerut ajutorul autoritatilor, speriata ca aceasta nu-i mai raspunde la telefon. Tot ea i-a dat vestea si fiicei femeii.  “Am intervenit cu scule specifice din dotare, am patruns in interior si din pacate, am gasit o persoana decedata”, a declarat plutonierul adjunct Vasile Paunescu, seful Garzii de Interventie Targoviste.

Femeia era cazuta in dormitor, intr-o pozitie care le ridica anchetatorilor mai multe semne de intrebare. “Este vorba de un deces survenit in conditii suspecte, se fac cercetari in legatura cu cauza decesului”, a tinut sa sublinieze procurorul Mircea Stanescu.

Aparent, femeia nu ar fi avut motive sa-si ia viata. Locuia singura de mai bine de un an, dupa ce sotul ei murise in urma unui infarct. Fiica ei era plecata la studii in Bucuresti.

Trupul neinsufletit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, pentru necropsie. Politistii incearca acum sa afle ce s-a intamplat de fapt.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Moarte misterioara intr-un apartament din Targoviste! O femeie de 52 de ani a fost gasita legata de maini si cu doua pungi pe cap