Antena Meniu Search
x

Tânăra lovită în staţia de autobuz din Floreşti a rămas fără un picior. Oamenii strând donaţii în comună, pentru femeia care e mama a trei copii

Mobilizare în comuna Floreşti din judeţul Cluj! La mai puţin de o săptămână după ce mama a trei copii a fost lovită de o maşină în staţia de autobuz.

Vezi și

Mobilizare în comuna Floreşti din judeţul Cluj! La mai puţin de o săptămână după ce mama a trei copii a fost lovită de o maşină în staţia de autobuz, localitatea s-a umplut de urne. Acolo se strâng bani pentru ca tânăra de 30 de ani să se recupereze cât mai rapid. În plus, femeia are nevoie de o proteză, pentru că medicii nu au reuşit să-i mai salveze piciorul strivit în accident.

În seara de 29 decembrie, femeia de 30 de ani şi băiatul ei de 12 ani au fost loviţi în plin de o maşină. Erau într-o staţie de autobuz din comuna clujeană Floreşti. Băiatul a scăpat doar cu sperietură groaznică. În cazul tinerei, medicii au decis că trebuie să-i amputeze un picior. 

De atunci, oamenii din Floreşti s-au mobilizat exemplar şi la cererea lor au fost montate mai multe urne, în diferite locaţii din comună. Oamenii, unii necunoscuți, nu s-au mai gândit la problemele lor, ci la Anca, tânăra mamă a trei copii, care a rămas la 30 de ani fără un picior. 

Cel mai mic copil al tinerei, voluntară la Serviciul de Ambulanță Județean din Cluj, este o fetiţă şi are doar cinci luni. În seara accidentului, femeia era cu băiatul ei cel mare. O maşină, care circula regulamentar, a intrat violent în ei. 

Autoturismul ricoşase dintr-un impact cu altă maşină, care ar fi întors fără să se asigure. Pentru şoferul vinovat, un bărbat de 59 de ani, în dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăra lovită în staţia de autobuz din Floreşti a rămas fără un picior. Oamenii strând donaţii în comună, pentru femeia care e mama a trei copii