Antena Meniu Search
x

Video Momentul arestării criminalului din Argeș. Polițiștii l-au găsit întins lângă femeia înjunghiată în curtea bisericii. Preot: ”El mai mișca”

O relaţie abuzivă, cu ameninţări şi bătăi, care a avut un final înfiorător. Este povestea dublei crime din Argeş, care a îngrozit o ţară. Femeia înjunghiată chiar în curtea bisericii era terorizată de ani buni de criminal. Credea că scăpase de el după ce s-au despărţit şi s-a mutat în altă localitate. Orbit de gelozie, bărbatul l-a înjunghiat mai întâi pe băiatul ei de 15 ani care a sărit să o apere iar apoi i-a curmat şi ei viaţa.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 17.05.2021, 19:27

Vezi și

În curtea bisericii, înjunghiată, şi cu cel care i-a fost călău prăbuşit peste ea. Aşa a fost găsită Ramona de poliţişti. Era prea târziu însă pentru a mai fi salvată.

Marcel Popa, preot: ”Victima cred că era moartă. Nu s-a auzit absolut nimic. Poliţiştii l-au imobilizat, că el încă mai dădea din mâini, mai avea semne vitale, se mişca”.

De frica agresorului, Ramona nu mai ieşea din casă decât la biserică. Duminică de duminică, femeia şi fiul ei mergeau la cimitirul din curtea lăcaşului de cult să aprindă lumânări. Pe drum, agresorul le-a ieşit în cale. Deşi se despărţiseră de câteva luni, bărbatul nu se împăcase cu gândul că femeia şi-a refăcut viaţa. Ameninţările erau la ordinea zilei.

Marcel Popa, preot: ”Totul a fost o premeditare. Când a ajuns la trecerea de cale ferată i-a văzut şi el imediat a alergat după ei”.

Pe acelaşi subiect

Fiul de 15 ani al femeii a fost ucis primul

Când au ajuns în dreptul Bisericii, bărbatul s-a dezlănţuit. Primul care i-a căzut victimă a fost adolescentul de 15 ani. Când şi-a văzut mama atacată, copilul a încercat să o apere. N-a avut nicio şansă în faţa agresorului.

Deşi totul s-a întâmplat la drumul principal, drumul spre braşov, nimeni nu pare să fi văzut nimic. O singură cameră de supraveghere a surprins din depărtare cele două victimele şi individul fugind după el. Aici a avut loc primul atac. Adolescentul de 15 ani a fost înjunghiat mortal. 

Mama sa a încercat să se salveze şi a fugit în curtea bisericii. După câţiva metri însă, individul a ajuns-o şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Criminalul a încercat să se sinucidă lângă femeia înjunghiată

Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a încercat să se sinucidă. Trecătorii l-au văzut mai întâi doar pe adolescent şi l-au alertat pe preot, care locuieşte în apropierea bisericii.

Marcel Popa, preot: ”Copilul era întins jos şi fără niciun semn vital. Am sunat la 112”

Încă de la începutul relaţiei lor, Ramona a fost terorizată de agresor. Femeia a dezvăluit în urmă cu patru luni la emisiunea Acces Direct că locuieşte cu el de frică. Bărbatul i-a interzis să vorbească cu prietenii, nu avea voie să folosească telefonul şi nici la serviciu nu o mai lăsa să meargă.

Ramona, femeia ucisă în Argeș: ”Este dur, e urâcios, e răutăcios, ursuz. Am trăit cu el mai mult forţat. Mi-a spart capul, am intrat în spital, m-am dus la ai mei şi-a spus că dacă nu mă întorc acasă el intră în puşcărie şi pe mine mă bagă în pământ”.

Bărbatul a recunoscut la televizor că a amenințat-o cu moartea

Agresorul a recunoscut totul dar nicio autoritate nu a luat vreo măsură.

În 2019, femeia a depus plângere la poliţie. Ulterior, şi-a retras-o. În februarie anul acesta, imediat după ce s-au despărţit, a făcut acelaşi lucru. Chemată la audieri, n-a mai vrut să dea declaraţii pe motiv că se vor înţelege.

Diana Cornea, prietena victimei: ”A bătut-o de nenumărate ori. A avut şi capul spart. A depus nenumărate plângeri”.

Ca să scape de bărbat, s-a mutat în altă comună, cu fiul ei, în casa partenerului actual. Ameninţările au continuat.

Paul Benţoiu, partenerul femeii: ”I-a zis te tai, te tai şi uite că s-a ţinut omul de cuvânt. El de atâta gelozie şi invidie s-a ţinut omul de promisiune. Mi-era şi frică să mai ies pe drum, că eram urmărit”.

Fiul femeii ucise se temea pentru viața lui

Furia individului s-a revărsat şi asupra fiului ei dintr-o altă căsnicie.

Adrian Brumaru, tatăl copilului ucis: ”Mi-a spus, tati, mi-a zis că dacă pleacă mămica din cauza mea îmi taie gâtul. Hai, mă, la poliţie, i-am zis ei uite, mă, cum l-a ameninţat şi mi-a zis am fost eu la poliţie. Și poliţia n-a făcut nimic”.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului, care acum este internat. Urmează să fie evaluat psihiatric. Deşi este în stare stabilă, deocamdată nu poate fi audiat de oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Momentul arestării criminalului din Argeș. Polițiștii l-au găsit întins lângă femeia înjunghiată în curtea bisericii. Preot: ”El mai mișca”