Antena Meniu Search
x

Momentul în care o femeie din Constanța s-a aruncat în gol de pe acoperişul unui bloc. Poliția și Ambulanța se aflau la fața locului

O femeie de 40 de ani din Constanța s-a aruncat în gol de pe acoperișul unui bloc din cartierul Palas, după ce anterior a sunat la 112 să anunțe că vrea să se sinucidă. Un echipaj de prim ajutor a resuscitat-o pe femeie imediat ce a ajuns la pământ, apoi a transferat-o la spital. Atenție, imaginile pot avea un puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 10.04.2021, 21:36

Vezi și

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Femeia voia să se sinucidă din cauza unei decepții în dragoste

Potrivit unor surse, femeia avea probleme în relație și intenționa să se sinucidă pentru că iubita ei o înșela cu un bărbat.

Medicii au început de urgență resuscitarea victimei, iar după stabilizarea ei au transportat-o la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Momentul în care o femeie din Constanța s-a aruncat în gol de pe acoperişul unui bloc. Poliția și Ambulanța se aflau la fața locului