Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun a ajuns şi la maternităţi

A făcut pe barza pentru părinţii cuminţi. În toată ţara, zeci de copii au venit pe lume chiar în ziua de Crăciun. Au fost cadoul cel mai aşteptat

Vezi și

A făcut pe barza pentru părinţii cuminţi. În toată ţara, zeci de copii au venit pe lume chiar în ziua de Crăciun. Au fost cadoul cel mai aşteptat

La Bucureşti, prima care le-a spus Crăciun fericit părinţilor a fost o fetiţă. Până la prânz numărul nou născuţilor ajunsese la şase. Iar la Iaşi, trei bebeluşi s-au născut în noaptea sfântă.

Eva este prima fetiţă venită pe lume de Crăciun la maternitatea Giuleşti din Capitală. S-a grăbit să vină o dată cu Moşul. A vrut să le facă părinţilor cel mai frumos cadou din viaţa lor. Şi aşa a fost.

La miezul nopţii, chiar când Crăciunul bătea la uşă, Eva s-a hotărât că e momentul să vină pe lume. Abia spre dimineaţă, când era vremea cadourilor, s-a lăsat pe mâna medicilor. A primit nota nouă şi e aşteptată acum acasă de toată familia. La fel şi ceilalţi şase copii născuţi la maternitatea Giuleşti.

Moş Crăciun a fost darnic şi cu părinţii din Iaşi. Trei familii s-au mărit chiar în noaptea de Crăciun. La Iaşi, mămicile şi nou-născuţii au primit şi eu cadouri din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Pentru al treilea an consecutiv. A devenit o tradiţie ca pompierii ieşeni să fie prezenţi în prima zi de Crăciun la maternitatea pentru a dona trusoul complet primului nou născut.

Nici unul dintre nou-născuţii veniţi pe lume de Crăciun nu s-a născut cu probleme, iar mămicile nu au avut complicaţii după naştere. Totul spre uşurarea medicilor care şi-au lăsat familiile pentru a întregi altele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a ajuns şi la maternităţi