Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun, apariţie surpriză pe aeroportul "Henri Coandă". Copiii au fost cei mai fericiţi: "I-am scris că îl iubesc şi multă sănătate să aibă"

Pentru că zăpada se tot lasă aşteptată, Moş Crăciun pare că a găsit o alternativă la sania trasă de reni. Aşa se face că pasagerii care se aflau în terminalul plecări, astăzi la prânz, au dat nas în nas cu însuşi Moş Crăciun. Deşi a sosit cu 6 zile mai devreme decât era aşteptat, copiii n-au rezistat şi s-au înghesuit să îl îmbrăţişeze, în timp ce părinţii s-au bucurat de concertul de colinde pregătit.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 17:31

Vezi și

"Follow me, follow Santa" îl aduce pe Moş Crăciun la "Henri Coandă". Un cadou neaşteptat pentru sutele de pasageri care se aflau pe aeroport la acea oră. Evident, cei mai entuziasmaţi de vederea Moşului au fost copiii.

Fetiţă: Eu i-am scris scrisoare moşului şi să aşteptam să vină cu cadouri. I-am scris că îl iubesc şi multă sănătate să aibă.

Reporter: Şi de dorit, ce îşi doreşti?

Fetiţă: Multă sănătate şi cam atât.

Pe acelaşi subiect

Moş Crăciun: Eeeeee, foarte drăgălaşi. Mi-au transmis multă dragoste şi căldură sufletească. Sincer, nu au multe pretenţii, ei sunt bogaţi oricum sufleteşte.

Călător: E foarte drăguţ, foarte drăguţ pentru copii.

Concert la pian, în aeroport

După o scurtă vizită pe platformă, în mașina "Follow me" a Serviciului Trafic Sol, Moș Crăciun a fost întâmpinat cu un concert de colinde. A fost cadoul tradiţional perfect pentru turiştii care se pregăteau să zboare către un Crăciun departe de România.

Mădălina Pașol - pianistă: Reacţia publicului a fost foarte frumoasă, s-a creat o atmosferă caldă, plină de voie bună, a venit şi moşul, ne-a adus cadouri şi abia aşteptăm sărbătorile. Toţi pleacă cu bucuria revederii cu familiile lor din străinătate, iar asta cred că le-a dat un motiv în plus de reculegere şi bucurie.

Deşi Moşul a făcut escală pe aeroportul din Otopeni doar o oră, atmosfera de sărbătoare a fost prezentă pe tot parcursul zilei. Iar vestea bună pentru seara de Crăciun este că, după controlul de securitate, sacul Moşului a rămas intact, semn că toate cadourile vor ajunge la destinatari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun, apariţie surpriză pe aeroportul "Henri Coandă". Copiii au fost cei mai fericiţi: "I-am scris că îl iubesc şi multă sănătate să aibă"