Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un Moș Crăciun special: A dat ”sania cu reni” pe autospeciala de pompieri și le-a adus cadouri copiilor de grădiniță

Un Moș Crăciun special! A lăsat ”sania cu reni” și a luat autospeciala de pompieri, cu care le-a adus cadouri copiilor de la o grădiniță din Târgu Jiu. Micii colindători și-au făcut simțită prezența la sediul ISU Gorj, unde au primit și cadouri. 

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 14:49

Un eveniment special a fost organizat pentru mai mulți copii de la o grădiniță din Târgu Jiu. Cei mici au mers cu colindul la ISU Gorj, acolo unde au fost așteptați cu brațele deschise de către pompieri. Printre salvatorii gorjeni, bineînțeles, a fost nelipsit și Moș Crăciun. Acesta a lăsat ”sania cu reni” pentru autospeciala de pompieri. A venit, de altfel, cu sacul plin de dulciuri pentru cei mici.

Aceștia i-au colindat pe pompierii gorjeni, i-au spus dorințele lui Moș Crăciun, iar mai apoi au primit și o recompensă. Imaginile sunt de-a dreptul înduioșătoare, iar evenimentul a fost apreciat de internauți.

”Iată, vin colindători!

Puțin mai mari de-o șchioapă, sfioși și cu năsucurile roșii, au venit să ne colinde!

Pe acelaşi subiect

Care-i cea mai mare bucurie în perioada asta?

Ați ghicit: Cadourile aduse de Moș Crăciun!

I-am întrebat: Cine vrea să vină Moș Crăciun?

Și mânuțele erau care mai de care mai sus ca atunci când doamna educatoare întreabă ceva și ei stau cu degețelele pe sus mândri ca știu răspunsul! Și Moșul a venit! S-a cam văicărit el că-l dor toate, că e bătrân și are mult de colindat, dar și-a făcut datoria și a împărțit cadourile. Bineînțeles că le-a promis tuturor că o să-i viziteze și în seara de Ajun! Până atunci are timp să citească și toate scrisorile cu dorințe!”, se arată în postarea făcută de ISU Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un Moș Crăciun special: A dat ”sania cu reni” pe autospeciala de pompieri și le-a adus cadouri copiilor de grădiniță