Antena Meniu Search
x

Moș Crăciunii, la mare căutare. Unul cu barbă naturală costă până la 500 de lei pe oră

Sunt zile agitate pentru românii care intră în pielea şi în costumul lui Moş Crăciun. Copiii îi aşteaptă încărcaţi de daruri şi acasă, dar şi la şcoală sau la grădiniţă, aşa că moşii de închiriat abia dacă mai fac faţă solicitărilor. Cererea e mare, la fel şi preţul.

Vezi și

Sunt zile agitate pentru românii care intră în pielea şi în costumul lui Moş Crăciun. Copiii îi aşteaptă încărcaţi de daruri şi acasă, dar şi la şcoală sau la grădiniţă, aşa că moşii de închiriat abia dacă mai fac faţă solicitărilor. Cererea e mare, la fel şi preţul. Între 300 şi 500 de lei îi costă pe părinţi vizita de o oră a moşului.

Nici o oră n-a durat întâlnirea pentru care părinţii au scos din buzunar aproape două sute de lei. Cum copiii sunt mulţi, iar dorinţele mari, Moş Crăciun se grăbeşte să ajungă peste tot. Aşa au apărut agenţiile de închiriat "moşi".

Până să ajungă la copii, "moşii" trec printr-o serie de "schimbări". Îşi aleg costumul cu grijă, îşi piaptănă atent barba şi cu sfinţenie aşează cadourile în tolbă. Apoi, se pregătesc de întrebări.

Pentru un Moș Crăciun cu barbă naturală chemat acasă, la serbare sau petrecerea de la corporație prețurile pornesc de la 200 de lei și pot ajunge la 500 de lei, în noaptea de Ajun. Asta pentru cine are noroc să mai găsească unul.

Chiar şi o  conversaţie costă. Pentru 10 minute de bucurie a copiilor, părinţii plătesc între 50 şi 100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Moș Crăciunii, la mare căutare. Unul cu barbă naturală costă până la 500 de lei pe oră