Antena Meniu Search
x

Moștenirea poliţistului ucis de omul de afaceri turc

Milionarul care a ucis un poliţist va fi judecat pentru omor calificat. A dat cu maşina peste cel mai bun subofiţer de la Rutieră doar ca să nu fie prins că s-a urcat beat la volan. Dulăul, cum i-au spus colegii lui Gheorghe Ionescu, avea două iubiri.

Vezi și

Milionarul care a ucis un poliţist va fi judecat pentru omor calificat. A dat cu maşina peste cel mai bun subofiţer de la Rutieră doar ca să nu fie prins că s-a urcat beat la volan. Dulăul, cum i-au spus colegii lui Gheorghe Ionescu, avea două iubiri. Soţia şi munca de poliţie. Jumătatea lui de la serviciu, partenerul de misiuni, nu l-a înlocuit. Merge şi acum la razii singur, în maşina cu care Dulăul a alergat după sute de şoferi inconştienţi.

Duli a lucrat 23 de ani în Poliţie. Jumătate i-a petrecut alaturi de Vlad Danilo. Dădeau drumul la girofar şi porneau cu Mioara după şoferii inconştienţi. Mioara e o dubiţă bătrână de vreo 12 ani iar agentul păstrează şi acum în geam poza camaradului său.

Soţia poliţistului mort cere daune de un milion de euro iar Procurorii Capitalei au pus deja sechestru pe două conturi ce-i aparţin lui Ataş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Moștenirea poliţistului ucis de omul de afaceri turc