Antena Meniu Search
x

Motociliștii din Constanța au ieșit cu motoarele, după o iarnă lungă

Vremea bună de la malul mării i-a determinat pe constănţeni să-şi scoată motoarele de la iernat şi să se bucure de acea senzaţie de libertate inconfundabilă, pe care o încearcă toţi pasionaţii de adrenalină!

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 17:39

Vezi și

Vremea bună de la malul mării i-a determinat pe constănţeni să-şi scoată motoarele de la iernat şi să se bucure de acea senzaţie de libertate inconfundabilă, pe care o încearcă toţi pasionaţii de adrenalină! Un bărbat, însă, a considerat că poate practica un alt sport extrem. Aşa că a făcut o baie în mare.

Mihaela este cea mai nouă membră a împătimiţilor de adrenalină din Constanţa. Are permisul de numai un an. "Nu pot să descriu senzația în cuvinte, este foarte plăcută. Ai o senzaţie de putere. Stăpâneşti motorul. Mai ales ca fata, e altceva", mărturisește ea.

Aurel nu şi-a putut lua motor, până când nu a primit binecuvântarea soţiei. Iar acum nici nu se gândeşte să renunţe vreodată la senzaţia de libertate pe care o are atunci când circulă pe două roţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zilele bune pentru pasionaţii acestui sport au venit, însă, şi ei trebuie să fie pregătiţi pentru noul sezon aşa cum se cuvine.

Nu sunt singurii iubitori ai senzaţiilor tari la malul mării zilele acestea. Mai ales că o baie în mare, la această dată, poate fi considerată sport extrem.

Bucuria zilelor senine a durat din păcate prea puţin. De mâine se anunţă, din nou, vreme rea în majoritatea zonelor din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Motociliștii din Constanța au ieșit cu motoarele, după o iarnă lungă