Antena Meniu Search
x

Muncitor făcut bucăţi de moara de tocat şpan, la Bârlad. Probabil, cel mai groaznic accident de muncă din ultimii ani, din România

Unul dintre cele mai groaznice accidente de muncă din România a avut loc în această seară, la o firmă producătoare de rulmenţi din Bârlad. Un lăcătuş mecanic a murit într-un mod inimaginabil, după ce alunecat şi a căzut în tocătorul industrial al societăţii, denumit "moara de şpan".

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.02.2019, 22:24

Muncitor făcut bucăţi de tocătorul industrial, după ce a căzut în utilaj, la Bârlad

Unul dintre cele mai groaznice accidente de muncă din România a avut loc în această seară, la o firmă producătoare de rulmenţi din Bârlad.

Un lăcătuş mecanic a murit într-un mod inimaginabil, după ce alunecat şi a căzut în tocătorul industrial al societăţii, denumit "moara de şpan".

Muncitor făcut bucăţi de tocătorul industrial, după ce a căzut în utilaj

Un apel disperat la 112 a fost primit în această seară, după ce un bărbat decedat după ce a căzut accidental într-o groapă tehnologica, la locul de munca (o societate producatoare de rulmenti din municipiul Bârlad).

Pe acelaşi subiect

Bărbatul avea 55 de ani și era lăcătuș mecanic, în cadrul Sectorului Întreținere mecanică. Evenimentul s-a produs într-o anexă a Secției Strungărie care este cunoscuta popular ca "Moara de șpan", informează poliţiştii.

Muncitorul, într-un moment de neatenţie, ar fi alunecat și a fost prins de moara de tocat șpan, fiind sfâsiat de utilaj.

La fata locului s-a deplasat prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, fiind asteptati reprezentantii de la ITM Vaslui si de la Politia Bârlad, pentru efectuarea unei anchete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Muncitor făcut bucăţi de moara de tocat şpan, la Bârlad. Probabil, cel mai groaznic accident de muncă din ultimii ani, din România