Antena Meniu Search
x

Autostrada Soarelui a cedat din nou. Muncitorii, obligaţi să intervină după numai două zile (Video)

Cel mai aglomerat drum din România în aceste zile, Autostrada Soarelui, a cedat din nou. Muncitorii s-au întors să repare în câteva ore ce ar fi trebuit să rezolve de câteva luni. Grăbiţi, unii şoferi şi-au făcut propriul drum, pe banda de urgenţă.

de Redactia Observator

la 17.06.2019, 19:54

Vezi și

Cel mai aglomerat drum din România în aceste zile, Autostrada Soarelui, a cedat din nou. Muncitorii s-au întors să repare în câteva ore ce ar fi trebuit să rezolve de câteva luni. Grăbiţi, unii şoferi şi-au făcut propriul drum, pe banda de urgenţă. Au ignorat astfel nu numai legea, dar mai ales pericolele la care se expun.

Doar două zile nu s-a lucrat pe Autostrada Soarelui. Astăzi, drumarii au fost obligaţi să intervină pentru că şoseaua a cedat din nou. La kilometrul 30 pe sensul spre Constanţa, două plăci de beton s-au umflat din cauza căldurii. 

Câţiva angajaţi de la drumuri au pus mâna pe lopeţi ca să rezolve situaţia, sub privirile uimite ale şoferilor. Explicaţia oficialilor de la Compania de drumuri?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La capătul opus al autostrăzii şoferii s-au înarmat cu răbdare pentru drumul spre casă. Primul hop a venit între staţiuni. 

Pe Autostrada Soarelui s-a circulat în coloană, iar pe unele porţiuni viteza maximă a fost de 50 de kilometri la oră. Şi nu e de mirare dacă ne uităm la cifre: peste 100 de mii de autoturisme au tranzitat şoseaua de viteză în ultimele trei zile.

Enervaţi de aşteptare, unii şoferi au găsit o scurtătură extrem de periculoasă, banda de urgenţă.

Nu numai depăşirile sunt interzise pe banda de urgenţă, ci şi opririle. O echipă Observator a suprins un şofer care şi-a expus copilul unui pericol uriaş: l-a scos în cărucior pe autostrdaă. Şi asta după ce în urmă cu două zile pe Autostrada Soarelui a avut loc o tragedie ce putea fi evitată. 

Un bărbat a tras pe dreapta pe autostradă pentru a căuta ceva în portbagaj. A fost lovit în plin de un alt şofer care circula pe banda de urgenţă. 

Nici cei care s-au întors de la munte pe Autostrada Bucureşti Piteşti nu au avut un drum scurt spre casă. Au pierdut zeci de minute la kilometrul 30 acolo unde se lucrează de câteva luni la un pod. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Autostrada Soarelui a cedat din nou. Muncitorii, obligaţi să intervină după numai două zile (Video)