Antena Meniu Search
x

Muntenegru, o tara cu orase pline de istorie si romantism

Muntenegru este o tara cu orase mici, pitoresti, pline de istorie si romantism. Capitala avea la ultimul recensamant putin peste 150.000 de oameni, deci este mai mica decat Ploiestiul.

Vezi și

Zona de coasta masoara, 295 de kilometri, dintre care 72 sunt numai de plaje. Munti, aproape trei sferturi din tara, de aici soselele care sunt spectaculoase cu multe tuneluri si locuri de belvedere. Per total este atat de frumoasa incat a fost inclusa in topul celor 50 de locuri pe care nu trebuie sa le ratezi intr-o viata.

Pentru ca este considerata atat de frumoasa si cu atat de multe lucruri de vazut, guvernul muntenegrean a stabilit ca turismul este parte integranta a strategiei nationale de dezvoltare. Scopul final fiind ca Muntenegru sa fie principala destinatie turistica de la marea adriatica. Deja unul dintre cele mai apreciate porturi de la Adriatica este Kotor, o combinatie care vorbeste de la sine: plaja, port, oras istoric, zona de munte, golf maritim si 20 de grade in termometre in aceasta perioada.

Atat zona cat si orasul sunt incluse pe lista patrimoniului mondial UNESCO. La urmatoarea vizita la agentia de turism puneti o intrebare, macar de curiozitate, despre cat va costa un concediu aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Muntenegru, o tara cu orase pline de istorie si romantism