Antena Meniu Search
x

Video Musical în ritmuri de tango. Actorii revin pe scenă

Cu ocazia redeschiderii sălilor de teatru în Capitală, vă propunem să vorbim despre o poveste de dragoste şi moarte în ritmuri de tango. Mai exact despre musicalul Maria de Buenos Aires, care urmează să fie prezentat publicului larg la finalul acestei luni, în varianta online.

de Redactia Observator

la 25.01.2021, 15:03

Vezi și
  • Timp pentru repetiţii
  • De ce ar trebui văzut musicalul Maria de Buenos Aires

Spectacolul are însă şi o versiune în sală, cu spectatori, unde va fi jucat cu orchestră live. Repetiţiile pentru acest musical, în regia lui Răzvan Mazilu, se desfăşoară încă din luna octombrie, iar din distribuţie fac parte actorul Lucian Ionescu şi a sa parteneră Ana Bianca Popescu, invitaţii noştri de astăzi.

Cei doi se cunosc încă din facultate, iar întâlnirea cu musicalul a fost o simplă întâmplare. Ana este cea care i-a propus lui Lucian să meargă la un casting împreună, au fost fascinaţi şi de atunci totul s-a întâmplat cât se poate de firesc. Acum cei doi cuceresc orice scenă de teatru şi au venit să ne cucerească şi pe noi.

Timp pentru repetiţii

"Am început repetiţiile pe la jumătatea lunii octombrie, am lucrat intens, am lucrat în fiecare zi, am profitat de această perioadă în care teatrele au fost închise şi repetiţiile s-au desfăşurat ok. Era foarte surprinşi că aveam de la prânz şi până seara timp alocat acestei premiere şi nu mai fugim la teatrele noastre să jucăm sau mai avem repetiţii în altă parte. Din punctul ăsta de vedere a fost un câştig. Am repetat cu grijă, cu emoţie, ne-am protejat cât am putut, pentru că într-un musical  nu poţi repeta cu mască, nu ai cum să cânţi, oboseşti, e cumplit. Aşa că ne+am limitat activităţile la acasă şi teatru", a declarat Ana Bianca Popescu.

"Mă potrivesc cu Răzvan Mazilu, şi eu sunt tipicar cu rolurile pe care le fac. Ne întâlnim la chestia asta. Şi mie îmi place să fiu sigur pe rolul pe care urmează să-l fac, să intru pe scenă şi să nu am nicio nesiguranţă. Are o latură foarte creativă, dar pentru o muncă în echipă. Nu impune tot spectacolul. Îl construim împreună. Are acest talent". spune Lucian Ionescu.

De ce ar trebui văzut musicalul Maria de Buenos Aires

"Pentru că este un spectacol despre iubire, de pură pasiune, întâlnim tangoul argentinian şi să înţelegem ce înseamnă. Este un schimb energetic, să ne simţim. Spectacolul este despre iubire, despre relaţii, despre sacrificiul în iubire, este pasiune pură. Este o bucurie să experimentăm aşa ceva". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Musical în ritmuri de tango. Actorii revin pe scenă