Antena Meniu Search
x

Muzica, miscare si gratare in a doua zi de Paste

A doua zi de Paste a fost sarbatorita la soare. Cu mici, dar si ceva miscare. In toata tara, oamenii au incercat sa scape de betoane si au evadat la iarba verde. In padurile de langa orase, a fost plin-ochi

Vezi și

Padurea de la Cernica abia ca a mai putut respira sub gratarele bucurestenilor. Iar atributiile au fost stabilite foarte clar, de acasa. “Ei fac totul. Ei aranjaza masa, ei fac friptura. Noi doar stam pe scaun”, au spus fetele. Printre gratare, mici si bere, cel mai bine merge, tot un ou ciocnit cu credinta.

Si ce mai este gratarul fara sisteme audio performante? Nimic. Cu Playlist-ul facut de acasa, micii si berea in geanta, printre gunoaie, romanul se adapteaza fara probleme mediului in care urmeaza sa ia masa. Cu toate sacrificiile.

In toata tara, a doua zi de Paste a fost ultima gura de aer proaspat. Pe langa sporturile "extreme" oamenii au mai exersat la table si la fotbal. Iar pentru un decor de poveste, chiar si politistii au fost vigilenti. Nimeni nu a avut voie sa ocupe spatiul verde cu masina.

Cu cativa litri de motorina si carnea ramasa dupa sarbatori, romanii s-au distrat si astazi. La plecare insa, toti au fost nevoiti sa reduca din entuziasm in aglomeratia binecunoscuta ce ducea spre casa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Muzica, miscare si gratare in a doua zi de Paste