Antena Meniu Search
x

Vremea ne dă peste cap. În mai puţin de o săptămână avem diferenţe de temperatură de 30 de grade

Este, oficial, primăvară. Vremea caldă se instalează treptat, în toată ţara. Ne aşteaptă zile cu o diferenţă în termometre de până la 30 de grade.

Vezi și

Este, oficial, primăvară. Vremea caldă se instalează treptat, în toată ţara. Ne aşteaptă zile cu o diferenţă în termometre de până la 30 de grade, faţă de gerul de săptămâna trecută. Soarele i-a scos astăzi pe bucureşteni în parcuri. Se dezmorţeşte şi marea. Autorităţile au început să cureţe nisipul de pe faleze, iar hotelierii s-au pregătit pentru doamne. 

În urmă cu o săptămână, plaja era acoperită de zăpadă. Acum nisipul este moale şi numai bun pentru alergători. Odată cu venirea primilor turişti, Administraţia Apelor a început curăţenia pe plaje. Şi proprietarii de hoteluri scot la bătaie ofertele de extrasezon. Grosul turiştilor e aşteptat după întâi mai. Însă plăcerile litoralului pot fi încercate chiar de mâine. Maximele au ajuns, azi, la 14 grade Celsius, pe malul mării.

O zi perfectă pentru plimbare a fost şi în Bucureşti. Mâine va fi şi mai cald, spun meteorologii, iar weekendul aduce o vreme autentică de primăvară. 

Trecerea de la temperaturi joase la cele ridicate, într-un timp atât de scurt, ne face mai irascibili, spun medicii.

Încălzirea vremii îi pune în alertă pe hidrologi. E cod galben de inundaţii pentru 13 judeţe din vestul ţării, până vineri. 

În weekend, temperaturile vor cu chiar şi 12 grade mai mari decât normalul pentru această perioadă. Aşa se face că în doar o săptămână diferenţa de temperatură este de 30 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vremea ne dă peste cap. În mai puţin de o săptămână avem diferenţe de temperatură de 30 de grade