Antena Meniu Search
x

Nicoleta, fetiţa din judeţul Iaşi crescută de bunicii bolnavi, a fost vizitată de Moş Nicolae

Nicoleta, fetiţa din judeţul Iaşi crescută de bunicii bolnavi, pe care aţi cunoscut-o deja la Observator, a avut parte de un dar neaşteptat în ajun de Moş Nicolae.

Vezi și

Nicoleta, fetiţa din judeţul Iaşi crescută de bunicii bolnavi, pe care aţi cunoscut-o deja la Observator, a avut parte de un dar neaşteptat în ajun de Moş Nicolae.

Oameni cu suflet au bătut la poarta bunicilor şi i-au adus jucării, dulciuri şi haine noi de iarnă. Pentru Nicoleta a fost cel mai frumos cadou, chiar dacă şi-ar fi dorit ca părinţii să fie lângă ea.

Din spatele porţii, ne întâmpină nerăbdătoare o mogâldeaţă cu obraji rumeni şi zâmbet ghiduş. Azi face şase ani. Şi, ca prin minune, a primit cu o mulţime de daruri din partea oamenilor cu suflet mare. I-au văzut povestea acum două săptămâni la Observator şi s-au gândit să-i facă o bucurie de ziua ei.

Poate nu întâmplător, unul din aceşti oameni cu inimă mare se numeşte Nicolae. Nici bunicii nu au fost uitaţi. Bunica a primit făină şi conserve iar bunicul geci groase şi o pereche de bocanci. Bunicii îi sunt mamă şi tată Nicoletei, după ce părinţii s-au despărţit când era era doar un bebeluş. În urmă cu 5 ani, mama a plecat la muncă în Germania şi, în tot acest timp, a venit doar de două ori să-şi vadă copilul.

Bunicii sunt bolnavi şi abia le ajung banii de medicamente, dar se roagă la Dumnezeu să-i ţină în viaţă ca să-şi vadă nepoata mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nicoleta, fetiţa din judeţul Iaşi crescută de bunicii bolnavi, a fost vizitată de Moş Nicolae