Antena Meniu Search
x

Nicuşor Dan, mesaj plin de optimism: "La sfârşitul anului viitor terminăm Pasajul Doamna Ghica"

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a vizitat, în cursul zilei de vineri, şantierul de la Pasajul Doamna Ghica şi a transmis un mesaj triumfător.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 11:14

Lucrările de la Pasajul Doamna Ghica ar urma să se încheie la sfârşitul anului viitor
Lucrările de la Pasajul Doamna Ghica ar urma să se încheie la sfârşitul anului viitor - site Primăria Bucureşti
  • Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 2 pun la bătaie 140 de milioane de lei pentru terminarea lucrărilor de la Pasajul Doamna Ghica.

Edilul Capitalei este convins că lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi încheiate până la sfârşitul anului viitor, astfel că în ultima perioada a lui 2022 sau cel târziu la începutul lui 2023 pasajul să fie dat în folosinţă.

"În iunie am semnat acord cu Primăria Sectorului 2 şi punem bani împreună. Primăria Sector 2 vine cu 30 de milioane de lei, iar noi dăm 110 milioane de lei. În această toamnă vom reuşi să avem două benzi pe sens. Procedura de achiziţie a tablierului metalic a fost declanşată şi o să avem tablierul metalic în primăvara anului viitor, iar la final de 2022 lucrarea este terminată", a fost mesajul transmis de Nicuşor Dan.

Declaraţiile edilului au fost dublate de cele ale reprezentanţilor companiei care se ocupă de efectuarea lucrării. Aceştia au precizat că şi-au propus să redea circulaţia la sol până la mijlocul lunii septembrie, respectiv până la începutul noului an şcolar.

Sunt căutaţi muncitori pentru lucrările de la Pasajul Doamna Ghica

Nicuşor Dan nu a ezitat să o atace pe Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, susţinând că "au fost luni în care şantierul nu a funcţionat. Fosta administraţie ştia din 2019 că o să urmeze un blocaj financiar şi totuşi s-a lansat în aventura asta. Când s-au blocat conturile, lucrările erau efectuate la 40%, dar mai puţin plătite - 37%".

Reprezentanţii companiei care se ocupă cu efectuarea lucrării au ţinut să precizeze că, la momentul actual, se lucrează cu 40 de muncitori pe şantier, însă că ar fi nevoie de alţi încă cel puţin 40 de muncitori, "oameni pe care este greu să-i găseşti pe piaţă. De remarcat că s-au plătit deja salariile restante către muncitori".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nicuşor Dan, mesaj plin de optimism: "La sfârşitul anului viitor terminăm Pasajul Doamna Ghica"