Antena Meniu Search
x

Nimic nu sta in calea furtunilor! Sate intregi au fost acoperite de ape, iar un barbat si-a pierdut viata

Unii romani au ramas fara lacrimi dupa ce curtile li s-au transformat in mlastini, iar casele in gramezi de moloz, din cauza viiturilor. Iar in Dambovita, furia naturii a mai curmat o viata

Vezi și

Dupa ce a distrus culturile oamenilor, natura a ucis. Un barbat de 52 de ani care a plecat sa adune lemne a murit dupa ce a fost lovit de un fulger.

Blestemul naturii s-a abatut ca o pacoste si pe capul oamenilor din Pestera. Viiturile au lovit, pentru a doua oara in doar cateva zile. Ploile torentiale au semanat panica printre localnici si le-au adus suvoaiele in case si-n gospodarii. “Ne-am pregatit cu saci de nisip, cu panouri, ne-am acoperit intrarea in curti, dau nu poti sa imprejmuiesti toata curtea”, a spus un barbat de-al locului.

Apa a inghitit pe rand drumuri judetene, comunale, a distrus poduri si podete. Cosmarul oamenilor este abia la inceput. "Acumularea dinspre comuna Pestera, dinspre Izvorul Pestera, toate se revarsa catre satele din aval. O sa urmam cursul apei si sa vedem ce se intampla acolo si ce putem preveni. Am anuntat deja sa se salveze oamenii, sa treaca in zone mai inalte, in zone unde nu exista risc de inundatii”, a ecplicat Valentin Vrabie, primarul comunei Pestera.

Potopul s-a dezlantuit si in Medgidia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nimic nu sta in calea furtunilor! Sate intregi au fost acoperite de ape, iar un barbat si-a pierdut viata