Antena Meniu Search
x

Noapte albă în Vama Veche. Tinerii au dansat şi petrecut până la răsărit

Litoralul s-a reîntors la viaţă odată cu minivacanţa de Rusalii, iar nopţile de vară la malul mării le-au dat restart miilor de turişti care petrec aceste zile în locul cel mai iubit, odată cu începerea sezonul cald. Vama Veche este, fără doar şi poate, kilometrul zero al distracţiei. Tinerii au dansat pe plajă până la răsărit şi au trăit fiecare clipă la maximum. încât n-a mai fost loc nici de distanţare socială. În Mamaia, însă, bătălia s-a dat pe locurile la terase.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 12:08

Vezi și
  • Nici pandemia nu poate opri distracția din Vama Veche
  • Tinerii au petrecut până la răsărit

O întoarcere în timp, dar retrăită în prezent. Un weekend care ţine locul celebrului 1 Mai, o zi pe care pandemia le-a răpit-o turiştilor. Atunci, pe această plajă, doar muzica mixată de un DJ a răsunat la malul mării şi parcă îi striga pe turişti. Au venit la puţin peste o lună să-şi ia revanşa. Iar aseară, acelaşi loc a prins din nou vibe-ul pe care doar în Vama Veche îl găseşti.

CORNEL LAZAR, MANAGER TARASA - Noi am avut un eveniment aşa cu un iz de nostalgie, am avut un DJ care a pus muzică singur la răsăritul de 1 Mai. A fost trist. Uşor-uşor începem să intrăm în atmosfera estivală.

E locul în care turiştii se simt liberi şi se lasă purtaţi doar de muzică. Nimeni şi nimic nu i-a împiedicat de la distracţie. Nici macar regulile de distanţare socială.

Iar dacă sudul litoralului vibreză la cote maxime şi e resuscitat de dorul de viaţă al turiştilor, în staţiunea Mamaia atmosfera e cu totul alta. Oamenii fie se plimbă pe faleză, fie se relaxează în tihnă la terasă.

Cu relaxare, dans sau pur şi simplu o plimbare pe nisip, minivacanţa de Rusalii e fără doar şi poate exodul românilor în locul poate cel mai iubit vara. Litoralul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Noapte albă în Vama Veche. Tinerii au dansat şi petrecut până la răsărit