Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri în cazul crimei de la Călărași. Cine sunt cei doi indivizi care i-au atacat cu sânge rece pe Ion și Violeta

Un incident șocant s-a petrecut, vineri, pe DN 3 A, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, din Călărași, două persoane, soț și soție, fiinf înjunghiate.

Un incident șocant s-a petrecut, vineri seară, pe DN 3 A, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, din județul Călărași, unde două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate de doi bărbați luați la ocazie.

Potrivit unor informații, doi tineri au fost luați de soții Ion și Violeta din Drajna, pentru a ajunge în localitatea Tudor Vladimirescu, din comuna Perișoru.

Ajunși în dreptul localității, cei doi bărbați i-au tăiat gâtul șoferului și au rănit-o pe soția acestuia, tot cu un cuțit, după care au fugit peste calea.ferată.

Se pare că între cele patru persoane nu a existat niciun conflict, iar din mașină nu a dispărut nimic.

Femeia, în vârstă de 55 de ani, a suferit răni mai ușoare, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit cu gâtul tăiat, în stop cardio-respirator. Medicii sosiți la fața locului l-au declarat mort.

Pentru prinderea făptașilor au fost mobilizate echipaje de poliție, care ți caută inclusiv cu camere cu termoviziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noi dezvăluiri în cazul crimei de la Călărași. Cine sunt cei doi indivizi care i-au atacat cu sânge rece pe Ion și Violeta