Antena Meniu Search
x

Bolnavii psihici au făcut infarct. La Măciuca şi Băbeni au murit 59 de pacienţi, în ultimii doi ani. Cuza morţii tuturor: stop cardio-respirator

Vezi și

Morţi suspecte în două centre de boli psihice din judeţul Vâlcea! Mai precis, 59 de pacienţi au încetat din viaţă, fără ca poliţia să deschidă măcar o anchetă. Interesant este că situaţia era cunoscută, pentru că imagini revoltătoare din cele două centre continuă să apară. Localnicii ştiu şi ei ce se întâmplă acolo. Mai ales că obişnuiesc să-i angajeze cu ziua pe cei cu afecţiuni mentale mai uşoare. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

-Câte persoane au decedat în 2016? 

-Cred că în jur de 3-4 persoane. Asistenţii sociali ştiu mai bine.

-Păi dumneavoastră sunteţi şeful de centru.

Pe acelaşi subiect

-Păi sunt, dar trebuie să ştiu câţi au decedat? 

Nu am primit nici până acum un răspuns. Asistenţii sociali sunt liberi, de la stat, şi nu pot fi deranjaţi. Dar o anchetă prezentată pe site-ul tolo.ro a scos la iveală date halucinante.

"În ultimii doi ani, la centrele Măciuca și Băbeni din Vâlcea au murit 59 de oameni, fără ca poliția să investigheze. Cauza trecută pe toate certificatele de deces a fost stop cardio-respirator."

Abia acum, după ce imaginile cu bolnavii dezbrăcaţi şi încătuşaţi de pat au fost făcute publice, poliţia, dar şi autorităţile locale au început anchete. 

-Fie că aceşti oameni au fost aduşi în această situaţie regretabilă şi care nu este una umană, fie, dacă este vorba de neglijenţă în serviciu, vor trebui să răspundă.

Cel mai probabil, pacienţii erau legaţi de infirmieri, ca să nu fugă din centru. Localnicii din Măciuca spun că s-au trezit de multe ori cu bolnavii alergând goi prin curţile lor. 

-În 2-3 minute, ai făcut poza imediat, dacă vrei să faci rău la cuiva. L-ai dezbrăcat, ai făcut o poză.

Incredibil este că, centrul din Măciuca nu mai are de anul trecut autorizaţie de funcţionare. Nu a primit aviz de la pompieri. Cu toate acestea, nimeni nu l-a închis. Centrul are, în total, 68 de angajaţi care au grijă de 50 de bolnavi. Totuşi, nu există nici măcar un psihiatru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Bolnavii psihici au făcut infarct. La Măciuca şi Băbeni au murit 59 de pacienţi, în ultimii doi ani. Cuza morţii tuturor: stop cardio-respirator