Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră la Cluj! Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit la groapa de gunoi de lângă oraş. Oamenii legii au fost îngroziţi

Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit printre deşeuri, la o groapă de gunoi de lângă Cluj-Napoca, de o persoană care sorta gunoaiele.

Descoperire macabră vineri dimineaţă, în apropierea unei gropi de gunoi de lângă Cluj-Napoca! Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit printre deşeuri, de o persoană care sorta gunoaiele, informează someseanul.ro

Potrivit primelor informaţii, cadavrului nou-născutului nu ar fi fost abandonat direct la groapa de gunoi, ci ar fi fost adus de o autospecială de transport a deşeurilor menajere, semn că micuţul a fost aruncat la gunoi în altă parte. 

Persoana care a găsit trupul lipsit de viaţă al bebeluşului a anunţat imediat autorităţile. Mai multe echipe de poliţişti, criminalişti si procurori s-au deplasat la faţa locului, pentru a demara cercetările. 

Investigaţia urmăreşte să stabilească în detaliu traseul parcurs de maşina de guoi, pentru a afla din ce zonă a fost adus bebeluşul şi mai ales, cine este mama. 

Trupul neînsuflețit al nou-născutului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Descoperire macabră la Cluj! Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit la groapa de gunoi de lângă oraş. Oamenii legii au fost îngroziţi