Nuditatea, drumul sigur spre succes

Publicat: 01.09.2015, 19:43.
Actualizat: 01.09.2015, 20:00

Haina îl face pe om. celebru. De fapt, lipsa ei. E reţeta tot mai des folosită de artiştii de la noi. Un corp bine lucrat şi o costumaţia sumară cresc imediat numărul de fani. Iar Anca Pop, recent lansată pe piaţa muzicală de la noi, ştie cel mai bine asta

Haina îl face pe om. celebru. De fapt, lipsa ei. E reţeta tot mai des folosită de artiştii de la noi. Un corp bine lucrat şi o costumaţia sumară cresc imediat numărul de fani. Iar Anca Pop, recent lansată pe piaţa muzicală de la noi, ştie cel mai bine asta.

Nonconformistă şi lipsită de inhibiţii, artista promovează erotismul ca artă. Cum ? Renunţă la haine chiar şi în faţa camerei de filmat.

La 30 de ani, Anca a dat lovitura. Nu multă lume i-a auzit vocea până nu şi-a dat jos hainele. Iar când s-a întâmplat asta au apărut şi aprecierile. Cu zecile de mii.

Ancăi, talentul nu i-a adus atâta publicitate. Chiar dacă a compus pentru Goran Bregovici şi a cântat pentru el. Şi povestea de viaţă cu adevărat impresionantă s-a aflat tot acum.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.