Antena Meniu Search
x

Numărătoarea inversă până la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat

A început numărătoarea inversă până la examenul naţional. Zeci de mii de elevi care au picat probele din iulie îşi vor încerca din nou norocul în august. Pentru mulţi, bac-ul se agaţă de noroc

Vezi și

A început numărătoarea inversă până la examenul naţional. Zeci de mii de elevi care au picat probele din iulie îşi vor încerca din nou norocul în august. Pentru mulţi, bac-ul se agaţă de noroc. 

Româna şi matematica nu se potrivesc cu vacanţa. Nici profesorii care ar trebui să-i pregătească pentru examen nu s-au înghesuit să ajungă la şcoală. Drept răsplată, inspectorii şcolari le pregătesc elevilor câteva surprize.

În multe licee, meditaţiile pentru elevi nu sunt nici măcar un. zvon. Personalul liceelor nu ştie despre ce pregătiri este vorba, iar elevii, cu atât mai puţin. Cum profesori nu există, iar vara este în toi, picaţii se pregătesc mai mult.sufleteşte.

Peste 50 de mii de elevi îşi vor încerca norocul şi în sesiunea din toamnă a bacalaureatului. Cu 4 procente mai puţin ca anul trecut. Nici în acestă sesiune, elevii nu vor scăpa de camerele video sau de înregistrările audio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Numărătoarea inversă până la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat