Antena Meniu Search
x

Nunțile din 2014

2014 a fost anul nunţilor spectaculoase. Momentele speciale din viaţa vedetelor autohtone au fost în topul audienţelor şi pe primele pagini ale ziarelor

Vezi și

2014 a fost anul nunţilor spectaculoase. Momentele speciale din viaţa vedetelor autohtone au fost în topul audienţelor şi pe primele pagini ale ziarelor. 

Pepe şi Raluca, Connect-R şi Misha, Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu sunt printre cuplurile celebre care şi-au spus DA. Alţii au stat departe de ochii presei şi au ţinut momentele speciale doar pentru ei.

Cei mai grăbiţi spre altar, în 2014, au fost Oana Roman şi Marius Elisei. În luna iunie, cei doi au spus DA, în aceeaşi zi în care şi-au creştinat fetiţa.

Nunta de la Palatul Ştirbey i-a adus aproape şi pe părinţii Oanei, Mioara Roman şi fostul prim-ministru Petre Roman. Şi, chiar dacă trecuse prin momente grele după operaţia de cezariană, Oana a trecut cu brio şi testul petrecerii.

Tot în luna iunie, dar departe de ţară şi de ochii curioşi ai presei, fotbalistul Vlad Chiricheş a luat-o de soţie pe Sabrina. Ceremonia a avut loc la un castel din apropierea oraşului italian Florenţa şi ar fi costat aproape o jumătate de milion de euro. În luna Iulie, venea rândul lui Pepe.

Ceremonia religioasă şi petrecerea au avut loc în ziua în care Pepe a împlinit 35 de ani. Alături de ei a fost în permanenţă fiica lor Maria, dar şi mulţi prieteni din showbiz. Două luni mai târziu, proaspeţii însurăţei au fost naşi pentru un alt personaj celebru.

Connect-R i-a jurat dragoste pentru totdeauna frumoasei moldovence, Misha. Peste 300 de prieteni le-au fost alături, iar mirii i-au întâmpinat cu vodcă, mămăligă şi carne friptă ca-n Republica Moldova. N-au lipsit nici dansurile ţigăneşti.

Tot în septembrie, Tudor de la Fly Project a luat-o soţie, după zece ani de relaţie, pe Ana Maria Stancu. Frumoasa prezentatoare de la meteo a devenit astfel doamna Ionescu.

Alina Dumitru, campioana olimpică la judo, a făcut şi ea marele pas, tot în septembrie. A primit medalia căsniciei de la fostul ei fizioterapeut.

Discreţi au fost, însă, Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu. După opt ani de relaţie departe de lumina reflectoarelor, cei doi au vrut ca la nuntă să le fie alături doar prietenii apropiaţi.

Ultima nuntă cu renume a anului a fost a Corneliei Catanga. Într-o zi de joi, după 24 de ani de relaţie, Aurel Pădureanu a dus-o pe cântăreaţa de muzică lăutărească în faţa altarului.

Tot anul acesta, dar în mare secret a ajuns la altar Mircea Baniciu. La 65 de ani, solistul trupei Pasărea Rock a luat-o de soţie pe Alina Nemeş, cea care-i este parteneră de peste zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nunțile din 2014