Antena Meniu Search
x

Video Nunta de vis arată diferit în 2023. Schimbări luate în calcul de viitorii miri

Haine extravagante şi sclipitoare, coafuri retro şi decoruri naturale. Aşa arată nunta la modă în 2023, spun designerii, care au organizat miercuri prezentarea unei petreceri ideale, din punctul lor de vedere! Şi organizarea unei asemenea petreceri urmează trenduri, financiare însă, aşa că se anunţă mai scumpă cu cel puţin 20% decât anul trecut, spun wedding plannerii. 

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 19:53

Vezi și

Primul pe listă, restaurantul. Anul acesta, sunt la modă decorurile şi spaţiile cât mai naturale. "Aici, de exemplu, ne-am mişcat cu o masă pe care am suspendat-o de structura locaţiei. Este un blat de stică masiv, pe care am construit această structură din magnolie, cu inserţii de narcise, lalele. În farfurii avem nişte bulbi de narcise. Le punem foarte frumos ca mărturii pe care le ai la eveniment şi niciodată nu le foloseşti", arată Nicu Bocancea, master florist.

Nuntă de vis în 2023. Rochii de mireasă la modă

Dacă decorurile sunt naturale, ţinutele trebuie să fie spectaculose. Designerii vestimentari sfătuiesc miresele să nu se ferească de paiete, pene şi aplicaţii strălucitoare pe rochiile lor. Atenţie, însă! Tipul de croială şi decolteul se aleg în funcţie de siluetă, ca să nu iasă gafe de stil.

"În prim-plan sunt rochiile îndrăzneţe. Sunt mirese care îşi doresc un decolteu vertiginos, o tăietură adâncă pe picior. La sirenă trebuie să avem o mireasă înaltă. O rochie cu o fustă de tip A ne ajută pentru un şold un pic mai lat să îl mascăm, în acelaşi timp e o rochie în care te mişti mai uşor", a explicat Andreea Mărcuţă, designer. 

Pe acelaşi subiect

Machiaj şi coafură de nuntă în tendinţe

Adrian Perjovschi, hair-stylistul vedetelor, sfătuieşte miresele să aleagă coafura în funcţie de rochie. Nu se mai poartă stilul perfect stilizat, ci buclele lejere, retro sau cocurile cu aer uşor dezordonat, cu accesorii discrete din perle. "Toată tendinţa se duce în zona de natural, să nu fie încărcat. Se aleg tot felul de bucle de tip spirală, nu de tip cilindru. Putem să le accesorizăm cu tot felul de bandane, bijuterii pentru păr sau flori, sau chiar cu pălării", spune Adrian Perjovschi, hair-stylist. 

Machiajul miresei este la modă să fie natural, luminos, care să evidenţieze ochii fără să îi încarce. Cine nu vrea să ţină minte tot catalogul de recomandări, dar să arate ca pe coperta revistelor de modă, poate să angajeze un specialist în organizarea nunţii. Acesta ştie exact ce se poartă, şi mai ales ce nu, şi este atent la detalii cărora mirilor nici nu le trec prin minte. 

Ce face un wedding planner

"Un wedding planner vine şi îţi recomandă furnizori, te ajută să creionezi un desfăşurător al evenimentului în aşa fel încât să trecem toate momentele importante ale zilei: şedinţa foto, cununia religioasă, până la cum trebuie să arate programul serii, invitaţii speciali, muzică", a precizat Ivona Nenu, wedding planner.

Dincolo de toate sfaturile şi tendinţele, cel mai preţios sfat pentru miri este să organizeze totul cum le place lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nunta de vis arată diferit în 2023. Schimbări luate în calcul de viitorii miri