Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nunta în aer liber, prima opţiune pentru mulţi dintre viitorii miri. Preţurile sunt cu 30% mai mari

Pandemia a schimbat radical opţiunile în privinţa nunţilor. Dacă în ultimii doi ani nunţile în aer liber erau foarte rare, acum... reprezintă prima opţiune pentru mulţi dintre viitorii miri. Crestele munților, grădinile restaurantelor sau piscinele sunt doar câteva dintre locaţiile inedite pe care le aleg, pentru ziua cea mare, cei care îşi unesc destinele.

de Redactia Observator

la 15.01.2023 , 10:26

Anca şi Călin şi-au unit destinele în urmă cu doi ani, iar petrecerea de nuntă a fost organizată într-un decor de poveste, în aer liber, la marginea unei piscine. 

Anca, mireasa: În momentul în care am găsit această locaţie ne-a plăcut foarte mult şi ne-am înţeles din priviri că acolo o să fie nunta noastră. Nu există termen de  comparație, în natură te simţi cu totul relaxat, iar noi asta ne-am dorit. 

Iar acum, tot mai mulţi tineri aleg să îşi surprindă invitaţii cu locaţii inedite, în afara restaurantelor sau a sălilor clasice de nunţi, chiar dacă acest lucru nu mai este obligatoriu.

Vezi și

Anca, mireasa: Este mult mai provocator pentru a organiza o nuntă în aer liber, înseamnă a crea o locaţie de la zero. 

Pe acelaşi subiect

Pentru o nuntă în aer liber, totul trebuie plănuit până în cel mai mic detaliu

Dacă evenimentul are loc vara, când vremea este imprevizibilă, mirii trebuie să fie atenţi la fiecare detaliu. Mulţi aleg grădinile castelelor sau ale restaurantelor, pentru a avea adăpost în caz de ploaie.

Oana Oşvad, reprezentat restaurant: Întotdeauna avem un plan B. Fie se mută în interior sau se discută despre posibilitatea închirierii unui cort, dar cel mai simplu ar fi partea de interior. 

Reprezentant companie aranjamente florale: În exterior putem opta pentru aranjamente mai pline, mai mari, cumva mai aerisite, mai naturale. În interior, cumva, toate trebuie să fie în dimensiuni mai micuţe, în funcţie de sală sau săli de evenimente. 

O nuntă în aer liber este şi în avantajul fotografilor, care surprind mirii în cadre naturale, înconjuraţi de culori vii.

Francisc Şandor, fotograf: E mult mai ofertant când a afară o nuntă. Poţi să faci şedinţa foto tot în locaţia respectivă, economiseşti timp, nu mai mergi în zece mii de locuri. 05.13 ///cut///05.18 Lumina e mai faină, mai naturală şi atunci nunata rămâne mai naturală, mai personală  şi atunci poate fi adaptată mai mult acelui cuplu. 

Faţă de nunţile clasice, evenimentele ţinute în aer liber sunt mai scumpe cu aproape 30%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » Nunta în aer liber, prima opţiune pentru mulţi dintre viitorii miri. Preţurile sunt cu 30% mai mari