Antena Meniu Search
x

Video Cât te costă să îţi faci nunta în 2023

După ce pandemia i-a împiedicat să îşi unească destinele, acum scumpirile sunt cele care dau bătăi de cap viitorilor miri. Vestea bună este că pot avea nunta mult visată şi cu cheltuieli mai mici. De Black Friday, o rochie de mireasă poate fi cumpărată şi cu 100 de lei. 

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 20:53

Vezi și

În vremuri scumpe, măcar costurile pentru nuntă să fie mai uşor de suportat. Probabil la asta s-au gândit expozanţii prezenţi la cel mai mare târg de profil atunci când au redus zeci de rochii de mireasă de la 4.000-5.000 de lei până la 100 de lei! "Ea, spre exemplu, este redusă la 275 de lei de la 4.000 de lei. Este o rochie cu de toate, care a fost vedetă anul trecut", arată Dora Pătraşcu, organizator târg.

Soluţii pentru nunţi mai ieftine în 2023 

Pentru viitoarele mirese, vestea a picat cum nu se poate mai bine. Mai ales că unele fac tot posibilul să aibă un eveniment de neuitat fără să cheltuie o avere. Aşa că orice economie e bine venită. "Încerc să fac eu aranjamentele, să vedem cât îmi iese. Acum, dacă s-a ivit ocazia asta, fac şi de la rochie dacă se poate", spune o mireasă.

"Sincer, eu nu văd util, chiar dacă toată lumea îl vede, candy bar-ul. Prăjitura se mănâncă la sfârşit. Candy bar-ul nu face altceva decât să îţi taie pofta de mâncare. O formaţie care ar putea fi înlocuită de un DJ. Dacă este talentat, face acelaşi lucru ca o formaţie", crede o mireasă.

Pe acelaşi subiect

Alţi viitori miri nu vor să facă rabat de la calitate şi preferă să reducă numărul invitaţilor. "Când vine o criză, evident că bugetele scad. Treaba furnizorilor care vor să rămână în piaţă este ca unicitatea pe care orice mireasă şi-o doreşte este să nu fie dată printr-un preţ piperat, ci prin idei originale", spune Alin Caraman, preşedinte AFIN.

Nunţi la modă. Ce rochii de mireasă se poartă

Dacă vorbim despre trenduri, în 2023 se poartă nunţile în natură, nu în clasicul ballroom. La capitolul vestimentaţie, mireselor li se recomandă rochile cât mai transparente, iar mirilor costumele mai relaxate. La târgul de nunţi din acestă toamnă, expozanţii participă cu peste 1.200 de rochii de mireasă, 500 de costume de miri şi 5.000 de modele de inele de logodnă şi verighete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Cât te costă să îţi faci nunta în 2023