Antena Meniu Search
x

Nutu Camataru e mai preocupat de soarta animalelor sale, desi el se afla in spatele gratiilor

Chiar si in spatele gratiilor, Nutu Camataru se gandeste doar la soarta animalelor sale.

Vezi și

Leii si ursii sunt mai importanti decat libertatea pentru Nutu Camataru! Inainte de a discuta despre propria aparare, Nutu a intrebat-o pe Paula Iacob, avocata familiei, ce se intampla cu animalele lui. Astazi, fiarele Camatarului au avut parte de musafiri la Gradina Zoologica unde sunt tinute temporar.

 “Cand am vorbit cu el (nr. – Nutu Camataru), in stare de arest, in loc sa ma intrebe de situatia lui, m-a intrebat: ‘Doamna, ce stiti de animalele mele?’.”, a spus Paula Iacob.

Asa ca avocata a venit sa le aduca astazi mancare la Gradina Zoologica din Bucov. Fiecare a primit cate o halca de carne.

"Leii se uitau spre noi, parca ei cautau pe cineva. Probabil ca ii cautau pe cei care ii ingrijeau", spune Iacob. Intr-un final, fiarele au gasit o figura cunoscuta. Ginerele lui Nutu Camataru care a venit sa se convinga de bunastarea comorilor vii ale socrului sau.

“Lei astia sunt crescuti de el in pat. In pat sunt crescuti. In pat sunt crescuti!”, spune Mimi, sora fratilor Camataru.

Daca leii au primit carne de pui si de cal, ursii au fost rasfatati cu mere. Ginerele Camatarului nu se teme sa-l hraneasca pe Baloo din mana. Doar e dresat de Nutu.

Odata spaima datornicilor, acum leii si ursii lui Nutu au devenit atractia copiilor.

De acum incolo leii vor teroriza doar caprioare. Ii asteapta o calatorie doar dus pana intr-o rezervatie din Africa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nutu Camataru e mai preocupat de soarta animalelor sale, desi el se afla in spatele gratiilor