Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O adolescenta, ranita grav intr-un accident de motocicleta

O adolescenta de 16 ani din judetul Bistrita-Nasaud se lupta sa supravietuiasca, dupa ce a fost victima unui grav accident rutier.

de Redactia Observator

la 06.05.2013 , 08:13

Si-a dorit foarte mult o plimbare cu motocicleta, dar cu 50 de metri inainte de casa, prietenul ei a pierdut controlul si s-a izbit cu putere de un autoturism al carui sofer a vrut sa intoarca.

Fata a fost aruncata cativa metri pe asfalt, iar medicii au transportat-o de urgenta la spital. Mama baiatului care conducea motocicleta ii multumeste lui Dumnezeu ca tanarul in varsta de 19 ani, singurul copil, este teafar. Viata prietenei lui, insa, atarna de un fir de ata.

Cei doi se intorceau de la un gratar. Petrecusera prima zi de Paste impreuna cu niste prieteni, iar adolescenta a insistat ca baiatul sa o plimbe cu motocicleta. Cu 50 de metri inainte de casa, insa, chiar sub ochii parintilor lui, baiatul a pierdut controlul si s-a lovit violent de un autoturism.

Vezi și

Soferul masinii, care era si baut, a incercat sa le explice oamenilor legii ca el nu este vinovat.

Politistii au deschis acum o ancheta pentru a afla din cauza cui s-a produs accidentul. Vinovatul va fi acuzat pentru vatamare grava din culpa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O adolescenta, ranita grav intr-un accident de motocicleta