Antena Meniu Search
x

O ambulanţă în misiune a fost aruncată de pe şosea, în şanţ

În câteva minute, poleiul a aruncat două maşini în şant la Constanţa şi a oprit misiunea unei ambulanţe chiar într-un autoturism care a alunecat pe şoseaua îngheţată şi a intrat pe contrasens. Trei oameni au ajuns la spital.

Vezi și

Şirul accidentelor a fost declanşat de şoferul unei dubiţe cu marfă. Bărbatul n-a mai stăpânit maşina şi a intrat într-un stâlp de electricitate pe care l-a smuls din pământ. După el, o altă maşină a patinat şi s-a răsturnat în şanţ.

La câteva minute, prin zonă a trecut întâmplător o ambulanţă. Echipajul nu a apucat să ajungă la răniţii din primele accidente pentru că maşina care venea din faţă a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de salvare.

În maşina care a lovit ambulanţa erau două femei. Şi ele şi şoferul dubiţei care a dărâmat stâlpul de electricitate au avut nevoie de salvare.

Abia după ce echipajele de salvare au luat răniţii şi poliţiştii probele, angajaţii de la drumuri au venit să împrăştie antiderapant pe şosea.

Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase alcool. Femeia care a intrat cu maşina în ambulanţă ar putea rămâne însă fără carnet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O ambulanţă în misiune a fost aruncată de pe şosea, în şanţ