Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O angajată a Primăriei Timișoara a fost luată cu ambulanța după ce a aflat că-i va scădea salariul la 5000 de lei

O angajată a Primăriei Timișoara a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a aflat că-i va scădea salariul la 5000 de lei.

de Redactia Observator

la 22.03.2018 , 15:42

O angajată a Primăriei Timișoara a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a aflat că-i va scădea salariul la 5000 de lei.

Potrivit ebihoreanul.ro, Gizela Friedmann, angajată la Direcţia de Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara, a suferit un atac de panică după ce a aflat că salariul de bază îi va scădea la 5.000 de lei.

Scăderea ar fi fost dispusă de primarul Nicolae Robu pentru 13 angajaţi ai administrației, care au obţinut la o evaluare doar calificativul "bine".

Articolul continuă după reclamă

După ce a obţinut respectivul calificativ, Friedmann a fost supusă, miercuri, unei reevaluări, la care a obținut  tot calificativul "bine".

În consecință, pe fondul scandalului pe această temă femeia a suferit un atac de panică, fiind chemată ambulanţa.

"Doamna a mai avut probleme şi săptămâna trecută şi acum ceva vreme cu sănătatea. Am înţeles că a mai fost dusă cu salvarea din primărie. Întrucât ne-a adus la cunoştinţă că nu se simte bine, noi i-am recomandat ca starea de sănătate să fie principala ei grijă, urmând ca lucrurile sunt rezolvate să facem faţă atribuţiilor de serviciu cuviincios aşa cum putem", a declarat Sorin Ciurariu, directorul Direcţiei de Urbanism.

Oficialii primăriei nu au dorit să menționeze ce salariu are, în prezent, angajata de la Direcţia de Urbanism.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » O angajată a Primăriei Timișoara a fost luată cu ambulanța după ce a aflat că-i va scădea salariul la 5000 de lei