Antena Meniu Search
x

O asistentă rănită, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier în Capitală

O asistentă a fost rănită, după ce ambulanţa în care se afla, a fost implicată într-un accident rutier la intersecția dintre Str. Doamna Ghica - Sos Colentina, dun Bucureşti.

de Monica Palade

la 20.02.2021, 12:36

O asistentă rănită, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier în Capitală - Facebook/Neagu Ciprian

Incidentul a avut loc în jurul orei 10.40, iar în impact a fost implicat şi un autovehicul.

Circulaţia tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul testării fiind zero. 

Asistenta rănită a fost transportată la Spitalul Floreasca de un echipaj SMURD.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.

În cealaltă maşină implicată în accident se aflau două persoane: un copil de 6 ani şi tatăl său. Ceo doi au primit îngrijiri la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Ambulanţa aducătoare de moarte

În seara zile de marţi, o ambulanţă care transporta o pacientă cu Covid către Bacău s-a răsturnat pe DN2 E85 Mărășești, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod. Şoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

"Conducătorul unei ambulanţe a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus de mers", a transmis şi ISU Vrancea.

În urma accidentului femeia a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O asistentă rănită, după ce ambulanţa în care se afla a fost implicată într-un accident rutier în Capitală