Video

O bătrână de 74 de ani a tâlhărit ca-n filme o altă bătrână, de 84, după ce a filat-o la biserică

De Alex Prunean.
Publicat: 05.03.2021, 15:00.
Actualizat: 05.03.2021, 15:00

Infractoare la 74 de ani. O pensionară a fost prinsă de politiştii clujeni, după ce a talhărit o altă bătrână, cu 10 ani mai în vârstă. Infracţiunea demnă de un scenariu de film i-a uimit până şi pe agenţi. Bătrâna şi-a adormit victima cu somnifere, apoi a furat tot ce a găsit în locuinţa acesteia.

Bătrâna de 74 de ani a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii clujeni și apoi a fost dusa la Iași, acolo unde s-au petrecut faptele, și arestată preventiv pentru 30 de zile. Prinsă de cei de la Investigații Criminale, femeia a devenit recalcitrantă.

Bătrâna tâlhară a gândit un scenariu de film

Polițiștii spun că cele două femeii s-au întâlnit la biserică. Cea de 74 de ani s-a victimizat în fața celei de 84 de ani și i-a spus că nu are unde locui și că nu a mâncat nimic timp de câteva zile. Din milă, femeia de 84 de ani a dus-o în propriul ei apartament și a vrut să îi pregătească ceva de mâncare, însă în tot acest timp infractoarea i-a pus în paharul cu apă un somnifer puternic, care a adormit-o.

Mai apoi a luat tot ce a găsit de valoare în casă, un telefon mobil, mai multe haine dar și bani, creând un prejudiciu de 2.500 de lei, după care a dispărut.

A fost dată în urmărire și găsită câteva zile mai târziu la Cluj-Napoca. Acum este cercetată pentru tâlhărie calificată și riscă să ajungă la închisoare între trei și zece ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.