Antena Meniu Search
x

Video O bătrână de 74 de ani a tâlhărit ca-n filme o altă bătrână, de 84, după ce a filat-o la biserică

Infractoare la 74 de ani. O pensionară a fost prinsă de politiştii clujeni, după ce a talhărit o altă bătrână, cu 10 ani mai în vârstă. Infracţiunea demnă de un scenariu de film i-a uimit până şi pe agenţi. Bătrâna şi-a adormit victima cu somnifere, apoi a furat tot ce a găsit în locuinţa acesteia.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 05.03.2021, 15:00

Vezi și
  • Bătrâna și-a întâlnit victima la o slujbă bisericească, apoi a convins-o că e amărâtă și nu are ce mânca

Bătrâna de 74 de ani a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii clujeni și apoi a fost dusa la Iași, acolo unde s-au petrecut faptele, și arestată preventiv pentru 30 de zile. Prinsă de cei de la Investigații Criminale, femeia a devenit recalcitrantă.

Bătrâna tâlhară a gândit un scenariu de film

Polițiștii spun că cele două femeii s-au întâlnit la biserică. Cea de 74 de ani s-a victimizat în fața celei de 84 de ani și i-a spus că nu are unde locui și că nu a mâncat nimic timp de câteva zile. Din milă, femeia de 84 de ani a dus-o în propriul ei apartament și a vrut să îi pregătească ceva de mâncare, însă în tot acest timp infractoarea i-a pus în paharul cu apă un somnifer puternic, care a adormit-o. 

Mai apoi a luat tot ce a găsit de valoare în casă, un telefon mobil, mai multe haine dar și bani, creând un prejudiciu de 2.500 de lei, după care a dispărut.

A fost dată în urmărire și găsită câteva zile mai târziu la Cluj-Napoca. Acum este cercetată pentru tâlhărie calificată și riscă să ajungă la închisoare între trei și zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » O bătrână de 74 de ani a tâlhărit ca-n filme o altă bătrână, de 84, după ce a filat-o la biserică