Antena Meniu Search
x

O batranica in varsta de 81 de ani a sarit cu parasuta

Inca mai pot sa zbor. Asta si-a spus o batranica in varsta de 81 de ani in timp ce facea pasul in gol. Octogenara a facut o demonstratie de curaj la show-ul aviatic din sudul litoralului si a sarit cu parasuta.

Vezi și

A avut nevoie de instructor, dar nu si de instructiuni. Este o temerara a aerului inca din adolescenta si are chiar si brevet de parasutist.

S-a uitat in gol, si-a luat inima in dinti si a sarit. Un vis devenit realitate pentru o octogenara curajoasa care si-a dorit sa mai simta o data zborul cu parasuta. Iar senzatia i-a umplut sufletul cu bucurie.

“A fost minunat. Este ceva care nu se poate spune in cuvinte. Este un sentiment asa de inaltator. Devii un temerar. Poti sa invingi orice daca poti sa depasesti momentul cand ti-ai dat drumul in hau liber”, a declarat batranica.

Cand un lucru bine invatat devine aproape instinctual, automat, se spune ca este ca mersul pe bicicleta. Ei bine, saltul cu parasuta e tocmai exceptia care confirma regula. Si doamna Mariana a simtit adrenalina la cote maxime. Chiar daca zborul nu ii este strain.

Si-a inceput activitatea de temerar al aerului foarte devreme. La numai 19 ani a devenit parasutist sportiv si un an mai tarziu primea licenta pentru planor. Astazi, a facut senzatie la spectacolul aviatic de la Tuzla.

Show-ul a debutat pe plaja din Mangalia cu acrobatii aviatice la mica inaltime si s-a mutat, mai apoi pe aerodromul Tuzla. Distractia continua, insa, si maine in sudul litoralului cu alte evoltii spectaculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O batranica in varsta de 81 de ani a sarit cu parasuta