Antena Meniu Search
x

O concurentă de la iUmor a devenit, în timp record, favorita lui Cheloo

Juriul a ales, iar publicul a votat. Ştefania Dumitru are umor şi este cea de-a unsprezecea finalistă a concursului Iumor.

Vezi și

Juriul a ales, iar publicul a votat. Ştefania Dumitru are umor şi este cea de-a unsprezecea finalistă a concursului Iumor. Tânăra a avut emoţii doar când a aşteptat recenzia lui Mihai Bendeac. Iar Cheloo a fost cucerit de monologul Ştefaniei. 

"Pentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Marioara Expertiză." Pe Ştefania Dumitru, juraţii o ştiu însă. Dintr-o altă ediţie. Ştefania şi-a schimbat coafura. Şi repertoriul.

"Patriarhia organizează un pelerinaj la dracu-n praznic şi scoate la licitaţie două bilete. Înscrierea se face introducând taloanele completate în cutia milei, începând de astăzi şi până la paştele cailor." "A fost o ridiculizare a fenomenului ortodocso-bisericesc din România, extraordinară.", apreciază Cheloo. 

Cheloo şi Delia au râs cu poftă. Mihai Bendeac i-a dat emoţii Ştefaniei... Ştefania a primit, până la urmă, trei de DA. Iar telespecatorii au apreciat şi ei umorul tinerei. Au trimis-o în finala IUMOR, care va fi peste două săptămâni.

Duminică seară, românii au stat cu ochii pe concursul de la Antena 1, care a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban. Peste 1,5 milioane de telespectatori s-au uitat la iUmor la minutul de aur, de la ora 20.45.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O concurentă de la iUmor a devenit, în timp record, favorita lui Cheloo