Antena Meniu Search
x

O copilă de cinci ani şi bunicul ei au ajuns sub roţile unui TIR, chiar pe o trecere de pietoni

Şoferul unui TIR din Suceava a fost la un pas să ia două vieţi. Chiar pe o trecere de pietoni! O fetiţă de cinci ani şi bunicul ei au fost loviţi în plin.

Vezi și

 Şoferul unui TIR din Suceava a fost la un pas să ia două vieţi. Chiar pe o trecere de pietoni! O fetiţă de cinci ani şi bunicul ei au fost loviţi în plin. Mama copilei a văzut întreaga scenă! Minute în şir s-a temut că îşi va pierde copila, dar din fericire medicii au reuşit s-o stabilizeze pe cea mică. Şi pe bunicul ei.

O fetiţă de cinci ani şi bunicul ei de 57 de ani. În urma lor era mama copilei. Mergeau spre gară, dar pe o trecere de pietoni, copila şi bunicul ei au fost spulberaţi de un TIR.

Şoferul tirului ar fi accelerat când a văzut că semaforul îşi schimbă culoarea în roşu, acuză martorii. Nici măcar nu şi-a dat seama că a lovit doi oameni şi dacă nu l-ar fi oprit mama copilei accidentate, şi-ar fi continuat probabil drumul.

Pe bătrânul pe care era să-l ucidă nu l-a lăsat memoria. De pe patul de spital omul îşi aminteşte cum a trecut pe lângă moarte. Atât fetiţa, cât şi bunicul ei au rămas internaţi. Amândoi sunt acum în afara pericolului, spun medicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O copilă de cinci ani şi bunicul ei au ajuns sub roţile unui TIR, chiar pe o trecere de pietoni